Електро услуги от „БГХендиМен“ ЕООД

Електроснабдителната мрежа е взаимосвързана система за доставка на електроенергия от производителите до потребителите посредством електрически далекопроводи.

Това е много сложна система и няма да Ви досаждам с подробности. Важно е да се знае, че без ток неможем!

Всичко работи с електричество : телевизор, телефон, пералня, хладилник, машина за кафе, бойлер , лампи и т.н.

В нашият град, а и в държавата ни всеки втори човек живее на място, където цялата инсталация трябва да се подмени. Но нужди от ремонти на електроинсталацията има всеки човек живеещ в цивилизацията, т.е всички ползваме ток.

Ето начина по който ние виждаме вашият дом:

Ето затова създадохме услугата „електро техник на момента“!!!

С тази услуга целим да решим Вашият проблем в рекордно време. Повярвайте ми, създал съм услугата, защото самият съм имал нужда от нея и не малко пъти ми се налагало да търся помощ. Помощ обаче не идва, всички са заети и всеки може, но по-късно…

В БГХендиМен целим нашите електро техници да са Ви на разположение по всяко време.

За точни цени и оферта, моля обадете се , нека да направим оглед и заедно на място ще го решим.

Не забравяйте, проблеми в домакинството можете да има и заради някой умник, който е решил да краде ток. Обадете ни се, ние ще го открием и ще можете съответно да си решите проблема. Не малко пъти, аварии са възниквали заради кражба на ток! Затова и само заради това сме сложили в Електро услуги и такъв тип проверка.

Друг проблем с електричеството може да бъде постоянното и непрекъснато горене на крушките в стаите на жилището. Това определено е изключително неприятно. Поради тази причина се предлагат икономични и енергоспестяващи крушки, чийто срок на годност трае с години, ползвайте такива. Възможно е обаче проблемите с достъпа до електричеството да са предизвикани не от откраднати кабели или в резултат на природно бедствие, а поради задължителните профилактики, които се правят в определено време от годината. Ако такива предстоят, ел. службите винаги уведомяват за това посредством съобщения в сайтовете или пък чрез останалите медии като радио и телевизия.

Контактите в дома също могат да предизвикат проблеми с електричеството. Затова те трябва да бъдат едновременно разположени на подходящи места и достатъчно добре обезопасени. Възможно е например много от тях да отделят искри, което е сигурен белег , че не функционират правилно. Затова е препоръчително достатъчното наличие и на разклонители, в които да бъдат включени уредите при нужда.

Каквото и да става и за пет минути работа и за един месец работа, ние сме Ви на разположение. Поръчка няма да се откаже, защото е малка или незначителна, напротив : НЯМА МАЛКИ ПОРЪЧКИ. Малко или голямо , разчитайте на нас!

Електро услугите са евтини и достъпни за всеки. При най-малкото съмнение за нещо – обадете се, съветите са безплатни, а специалистите ни са най-добрите ??!