ВИЖТЕ НАШАТА ИСТОРИЯ

„БГХЕНДИМЕН“ ЕООД с ЕИК 204510337, регистрирано в Р.България, гр. София, бул. Витоша 90, оф. 6 под формата на организация с едноличен собственик на капитала. Едноличен собственик на „БГХЕНДИМЕН“ ЕООД е г-н Ненад Костадинов. Управител – г-н  Бобан Якимовски.

Дружеството, от създаването му през 2017 г,  предлага специализиран труд в областта на довършителни вътрешни ремонти на жилищни, офисни и/или складови помещения. В нашите услуги сме включили и дейности от вида на групата “малки ремонти”, т.е специализиран труд за сръчен човек (Хенди мен).

„БГХЕНДИМЕН“ ЕООД разполага със собствен магазин и склад за строителни материали. Дружеството е официален вносител на няколко известни производители на стоки за обзавеждане за баня.

„БГХЕНДИМЕН“ има собствен магазин за обзавеждане за баня, намиращ се на адрес гр. София, бул. Възкресение №1, който е богато зареден с всички налични на пазара марки за обзавеждане за баня (Kludi, Grohe, Hansgrohe, Roca, Villeroy & Boch, Fayans, Ideal Standard и др.)

Целта на „БГХЕНДИМЕН“ ЕООД е да бъде разпознавана като надежден партньор в областта на услугите, които предлага. Дружеството разполага с всички нужни инструменти, техника, мобилност и персонал, което спомага за осигуряване на адекватно професионално отношение към нуждите на клиента.

image