Услугата „направи си сам“, е несъмнено единствената по рода си в България услуга. Единствена не само в нашият бранш, а и в която друга ниша се сетите. Просто я няма.

Какво е направи си сам и как се сетих за тази услуга?

Когато се роди моят син, купих апартамент, който беше на шпакловка и замазка. Разбира се, наех фирма , която да свърши довършителните работи от А до Я. Исках само да ми се остави детската стая на мен , аз да я направя. Имах мерак , аз лично да направя неговата стая, но за поне половината от нещата нямах техническите умения. В крайна сметка се справих с малко помощ и мога с гордост да кажа, че стаята на моят син е направена от мен лично и там чужди хора не са влизали. Та това беше мотивът, за да мога сега да Ви предложа услугата „направи си сам“.

С тази услуга Ви предлагаме наставник, човек който ще е до Вас, ще Ви помага , показва, ще работи до Вас и заедно с Вас.

С тази услуга, хем ще научите много нови неща, които със сигурност ще Ви потрябват в бъдеще, но и ще спестите пари, а и ще имате удоволствието да си изцапате ръцете.

Представете си, имате нужда от ремонт, а имате време и имате и приятел, който да е с Вас и да Ви помага, но нямате техническите умения. Е, точно това Ви предлагаме – техническите умения са от нас, в зависимост от какво имате нужда, такъв човек ще имате до Вас.

Ако имате нужда от електричар, ВиК специалист, фаянсаджия , бояджия, шпакловчик или друг специалист , ще го имате.

БГХендиМен, за Вас, ще съдейства за всякакъв вид на ремонт. Ще се ръководим по Вашите правила и с Вашите нужди. Ние няма да сме поредната строителна фирма за довършителни работи. Ние целим да сме Ваш партньор и приятел за всички битови, не само строителни ремонти и да разберете , че нямате нужда от друг телефон за контакт, освен нашия.

Обадете се и кажете от какво имате нужда и нека заедно намерим решение.

При нас съветите и огледите са безплатни, а майсторите са най-добрите ?!

Много съм скромен, нали ?