Какво е ремонт на баня?

Ремонт на баня е сложно начинание, което, ако нямате нужните умения и инструменти, Ви съветваме да не правите сами 🙂
Ако говорим за ремонт на баня от А до Я – ние сме Вашите хора!
Искам да предам едно послание до нашите клиенти, едно нещо, което за мен е много важно да знаете.
Ние, от БГХендиМен, сме Ви насреща и за най-малкото нещо, за нещото, което си мислите, че майстор никога няма да дойде, а сме тук и за основен, цялостен ремонт.

Една баня иска много специалисти! Трябва си общ работник, който да изкърти всичко :), трябва си шпакловчик, гипсаджия, фаянсаджия, водопроводчик, електро техник и най-накрая някой, който трябва да изчисти :).

Какво си спестявате с избора на нашата фирма:

С една дума ВСИЧКО!!!

– Ние сами си купуваме матeриaли
– Ние сами си ги доставяме
– Ние сами си ги качваме
– Сами си работим, подизпълнители не ползваме и не е нужно да търсите различни специалисти.
– Сами си почистваме и като цяло работим педантично
– За работата извършена от нас си даваме съответните гаранции

Всяко нещо си иска майсторлък. При лепене на плочки има изисквания и условия, защото те са разнообразни по вид и съответно са предназначени за различни помещения.
Ако искате да слагате плочки на пода и стената, започнете от стената. Избягвайте ползването на прекалено орязаните плочки, които трябва да запълват някакви празнини или дупки,защото има опасност да се изкривят при стягане и изсъхване на лепилото.
Плочките с изрисувани по тях декоративни елементи са красиви, но трябва да се внимава.Лепенето се прави плочка по плочка, като се спазва логиката на декоративния елемент, защото в противен случай, това със сигурност ще доведе до разваляне на целия ефект.
Подготовката преди начало на лепенето е свързана с предназначеното за целта място – да бъде почистено и равно

Водопровода и канализацията, са задание, което трябва да бъде извършено от човек, който си знае работата. Сигурно не искате да къртите новата си баня, веднага след ремонта :). Водопровода и канализацията трябва да са си под плочките, в стените, под замазката и да са там поне десет години напред.

Електро инсталацията на място, където се ползва вода, където има водна пара, трябва да е съобразена с този факт. Ако искате контакти, може, но да са правилните – поискайте съвет от нас, тук сме и е напълно безплатно. Същото важи и за осветлението в банята.

Вашата баня може да изглежда по начин, който желаете и винаги сте искали. Обадете се и поискайте оферта.
Правим всичко:
– Окачен таван
– Лунички
– Всякакви лампи или лампички
– Водопровод
– Канализация
– Електро услуги
– Шпакловки
– Боя
– Фаянс
– Демонтаж на принадлежности и аксесоари за баня
– Монтаж на принадлежности и аксесоари за баня
– Ще Ви осигурим и връзка с водещите вносители в България за аксесоари и принадлежности за баня, където ще ползвате минимум 10% отстъпка

Цените за нашите услуги могат да варират от – до и затова тук цени няма, но можете да се обадите – ще направим оглед и ще Ви предложим оферта, която трудно ще откажете!

Преди и сега