Какво е ремонт на баня?

Ремонт на баня е сложно начинание, което ако нямате нужните умения и инструменти, Ви съветваме да не правите сами 🙂
Ако говорим за ремонт на баня от А до Я – ние сме Вашите хора!
Искам да предам едно послание до нашите клиенти, едно нещо, което за мен е много важно да знаете.
Ние, от БГХендиМен, сме насреща и за най-малкото нещо, за което си мислите, че майстор никога няма да дойде. Тук сме и за основен, цялостен ремонт.

Една баня иска много специалисти! Трябва си общ работник, който да изкърти всичко :), трябва си шпакловчик, фаянсаджия, водопроводчик, електротехник и най-накрая някой, който трябва да изчисти :).

Какво си спестявате с избора на нашата фирма:

С една дума ВСИЧКО!!!

– Ние си имаме строителни матeриaли – поддържаме складова наличност 😉
– Ние сами си ги доставяме
– Ние сами си ги качваме
– Сами си работим, подизпълнители не ползваме и не е нужно да търсите различни специалисти.
– Сами си почистваме и като цяло работим педантично
– За работата извършена от нас си даваме съответните гаранции

Всяко нещо си иска майсторлък. При лепене на плочки има изисквания и условия, защото те са разнообразни по вид и съответно са предназначени за различни помещения.
Ако искате да слагате плочки на пода и стената, започнете от стената. Избягвайте ползването на прекалено орязаните плочки, които трябва да запълват някакви празнини или дупки,защото има опасност да се изкривят при стягане и изсъхване на лепилото.
Плочките с изрисувани по тях декоративни елементи са красиви, но трябва да се внимава. Лепенето се прави плочка по плочка като се спазва логиката на декоративния елемент, защото в противен случай, това със сигурност ще доведе до разваляне на целия ефект.
Подготовката преди начало на лепенето е свързана с предназначеното за целта място – да бъде почистено и равно или с наклон за отводняване.

Водопроводът и канализацията са задание, което трябва да бъде извършено от човек, който си знае работата. Сигурно не искате да къртите новата си баня, веднага след ремонта :). Водопроводът и канализацията трябва да са си под плочките, в стените, под замазката и да са там поне десет години напред.

Изграждането на електроинсталацията трябва да бъде съобразено с факта, че банята е мокро помещение, в което има пряк достъп до вода и трябва да бъде съобразено с международните изисквания. Ако искате контакти, може, но да са правилните – поискайте съвет от нас, тук сме и е напълно безплатно.

Вашата баня може да изглежда по начин, който желаете и винаги сте искали. Обадете се и поискайте оферта.
Правим всичко:
– Окачен таван
– Лунички и лампи
– Водопровод
– Канализация
– Електроуслуги
– Шпакловки
– Боя
– Фаянс
– Демонтаж на санитария и аксесоари за баня
– Монтаж на санитария и аксесоари за баня
– Ще Ви осигурим и връзка с водещите вносители в България за аксесоари и санитария за баня, защото имаме и шорум за обзавеждане на бани.

Цените за нашите услуги могат да варират от – до и затова тук цени няма, но можете да се обадите – ще направим оглед и ще Ви предложим оферта, която трудно ще откажете!

Преди и сега