Докато пишех за нашите услуги, проверявах, какво предлагат нашите конкурентни фирми. Не, че не съм правил проучване – правил съм, но все пак в самите текстове за услуги на нашите конкурентни фирми не съм се взирал. Е, сега вече обръщам внимание и първото нещо, което прочетох е следното : “експресна услуга от днес за утре”

Нещата при нас, за този тип ремонти, стоят по-различно… Ние ще го направим в рамките на деня.

Защо?

Защото ремонтът на дограма, като цяло – врата от всякакъв вид или прозорец, не може да бъде отворен едно денонощие. Трябва да се действа веднага и за тази цел сме предвидили модел за действие в рамките на деня.

Вратите и прозорците са от изключително значение и за енергийната ефективност и този факт не трябва да се пренебрегва.

Важно е, ако дограмата е стара, дървена например, да се направи всичко, за да се затваря и плътно да залепва при затваряне, за да се пести енергия и да не се плащат ненужни разходи за отопление.

БГХендиМен извършва цялостен ремонт на ПВЦ и Алуминиева дограма. Всяка дограма, независимо колко е здрава и надеждна, понякога се разваля и се нуждае от поправка. Ние Ви предлагаме професионален оглед и при необходимост, отстраняване на възникнали проблеми, като привеждаме изделието в състояние на нормална експлоатация.

От нас можете да очаквате да се погрижим за Вашия ремонт на ПВЦ, алуминиева и дървена дограма, както и да подобрим с действие или съвет Вашата енергийна ефективност.

Какво всъщност правим:

  • Cмяна на обков
  • Поправка на увиснали прозорци и врати
  • Подмяна на уплътнения и смяна стъклопакет
  • Регулиране
  • Поставяне на противовзломни механизми
  • Автомати за самозатваряне
  • Притискателни панти
  • Допълнителни брави и греди
  • Преработка на крилата от едноосови с двуосови механизми, както и още много други в зависимост от проблема, който имате.

Наша препоръка е да си подмените старата дървената дограма с нова, която пак може да е дървена, ПВЦ или алуминиева. Ние не изработваме дограма, но можем да се грижим и поддържаме такава.

Дървената безспорно е най-добрата. Дървото материал, който е екологично чист, естествен и топъл.

За съжаление, на този етап, качеството на дървена дограма у нас не е добро и чуждите фирми са далеч по-добри от нашите. Дано това нещо се промени скоро.

Напоследък алуминиевата дограма се наложи на европейския пазар и за нашия климат тази дограма пасва най-много.

Важно е да се информирате добре и от кого да си закупите дограма, защото това е покупка, която трябва да се ползва години наред. Ние сме тук за Вас, с безплатен съвет, обадете ни се 🙂

Цените за нашите услуги могат да варират от – до и затова тук цени няма, но можете да се обадите – ще направим оглед и ще Ви предложим оферта, която трудно ще откажете!