Всяко нещо си иска майсторлък. При лепене на плочки има изисквания и условия, защото те са разнообразни по вид и съответно са предназначени за различни помещения.
Ако искате да слагате плочки на пода и стената, започнете от стената. Избягвайте ползването на прекалено орязаните плочки, които трябва да запълват някакви празнини или дупки,защото има опасност да се изкривят при стягане и изсъхване на лепилото.
Не давайте да ви се лепят плочки от хора, които не знаят какво правят. Видите ли някой да слага лепилото на “кюфтета” направо го гонете.Това нещо, не изглежда красиво и представете си как биха изглеждали едни хубави плочки с декоративни елементи?

Плочките с изрисувани по тях декоративни елементи са красиви, но трябва да се внимава.Лепенето се прави плочка по плочка, като се спазва логиката на декоративния елемент, защото в противен случай, това със сигурност ще доведе до разваляне на целия ефект.
Подготовката преди начало на лепенето е свързана с предназначеното за целта място – да бъде почистено и равно. В никакъв случай подготовката не трябва да се подценява!
Повярвайте ми, всичко зависи от нея и не трябва да се претупва.
Материалите за работа също са от огромно значение. В края на краищата, това което правим не е за един ден и трябва да се ползва години наред.
Препоръчваме Ви, да ползвате добре известните и проверени марки на материали и майстор, който си знае и обича професията.
И накрая : вземете предвид времето необходимо за извършване на ремонтната дейност. И ние искаме да стане за един ден, но уви, не става.
Било кухня, хол, баня, тераса или друго – време е нужно и затова трябва да се направи оглед и да се каже точно, но от мен да знаете – под три дена няма да стане 🙂

Какво си спестявате с избора на нашата фирма:

С една дума ВСИЧКО!!!

– Ние сами си купуваме матeриaли
– Ние сами си ги доставяме
– Ние сами си ги качваме
– Сами си работим, подизпълнители не ползваме и не е нужно да търсите различни специалисти.
– Сами си почистваме и като цяло работим педантично
– За работата извършена от нас си даваме съответните гаранции

За всяко нещо, винаги можете да се обадите и попитате. Наш специалист, безплатно ще Ви обясни всяко нещо неясно по телефон или на място.

Погледнете в “ГАЛЕРИЯ” и ще видите малко “преди и след” снимки 🙂

Цените за нашите услуги могат да варират от – до и затова тук цени няма, но можете да се обадите – ще направим оглед и ще Ви предложим оферта, която трудно ще откажете!