„Хенди” услугата или в превод „помощ от сръчен човек”, е уникална по рода си в България.

Ето какво казва Уикипедия за ХЕНДИМЕН: handyman, also known as a handyperson or handyworker, is a person skilled at a wide range of repairs, typically around the home. These tasks include trade skills, repair work, maintenance work, are both interior and exterior, and are sometimes described as “side work”, “odd jobs” or “fix-up tasks”. Specifically, these jobs could be light plumbing jobs such as fixing a leaky toilet or light electric jobs such as changing a light fixture.

Превод: ХендиМен, или сръчен човек или сръчен майстор, е човек способен да се справи с множество ремонтни услуги, възникващи в едно домакинство. Способен е да се справи с ремонтни строителни дейности, поддръжка на дома и офиса, задачи от графата „не специфициран“ ремонт, разни странични и недефинирани неща, които един сръчен човек може да извършва.

Като човек, който е прекарал почти целия съзнателен живот извън нашата държава, реших нещо от наученото да имплементирам и при нас. Вървим напред и съм сигурен, че модерният българин ще оцени качеството повече от количеството. Днес се борим, както никога до сега, да сме равни с останалата част на цивилизования свят.Според мен се справяме много добре! Като народ ние сме интелигентни и адаптивни хора и искаме нашето място под слънцето.

Искаме си всичко, което Европа има като ценности и като начин на живот, но всичко това струва! Струва не само пари, а и време и затова повечето хора нямат време да отделят за нищо странично, освен за работата си и семейството.

Е точно затова предлагаме услугата „сръчен човек“ или „ХендиМен“ услуга!
Какво предлагаме всъщност?

ХендиМен услугата Ви предлага един сръчен човек, който да се погрижи за всичко във вашият дом или офис, всичко, което може да извърши един допълнителен набор на ръце!
В зависимост от Вашата потребност, ще се появи човек, който разбира точно от това, от което имате нужда. Ако имате нужда от човек, който да оправи два контакта и да премести дивана, или може би да постегне масата, или вратата ви скърца или пък е увиснала или нещо се разхлопало и дразни или пък мазето трябва да се подреди, или пък има някаква дупка на стената, или пък просто трябва да Ви се помогне с чистенето. Просто употребете въображението си, дайте задача и ние ще я свършим.

Най-често нещата не са толкова прости и е нужно техническо умение, за да се свърши нещо. Не е нужно да се учите или да се притеснявате, дали някой ще се навие да дойде и да оправи нещо малко и незначително. При нас думата „незначително“ не съществува!!!

Няма такова нещо, като : „това е дребна работа и няма да я свършим”! Просто си нямате идея, ако ни поканите във Вашият дом, какво може да се свърши за един час. Кажи-речи всичко, което Ви дразни, може да бъде отстранено за един час. А и не забравяйте, не е нужно да чакате съседа или някой приятел да се прибере от работа, за да преместите дивана от една до друга стая – сега има някой,който да Ви помогне да го свърши с Вас или вместо Вас!

Това е предимството на XXI век, винаги има кой да свърши нещо вместо Вас, възползвайте се.
А и не е нужно да разбирате от всичко, въпреки, че в нашата държава се налага да разбираме от всичко ?.
Вече не е така!

Ако някакъв контакт виси от не знам си колко време, защото се е извадил от стената, ние ще го върнем на мястото му и няма да мръдне повече.

Не е нужно да пипате по контакти, тръби, сифони, мивки, дограма, бушони, да местите килими, да Ви дразни счупена или разхлопаната плочка, да местите пердета и корнизи.
Ако нещо не сте разбрали се обадете и попитайте, но още сега Ви казвам решение за Вашият проблем ще има.
Ние в БГХендиМен не ползваме думите „не мога“. Такъв тип поведение, трябва да остане в историята на нашата държава.

Помогнете ни да наложим нови стандарти ?